maanantai 23. lokakuuta 2017

Superlukumaraton 22.10.2017


Superlukumaraton järjestettiin taas eilen ja tällä kertaa sitä emännöi Hogwarts Library-blogi. Edelliseen lukumaratoniin en ehtinyt osallistua mutta nyt oli onneksi sopivampi hetki. Harmi kyllä en kuitenkaan kerennyt lukemaan ihan niin paljoa kuin oli suunnitelmissa mutta yritys hyvä kymmenen :D Aloitin maratonin siis sunnuntaina klo 12:30 ja se eteni näin:

Klo 12:30-13:40
Jatkoin kesken ollutta Satu Väisäsen Sinkun elämää-kirjaa ja sain luettua sen loppuun. Tätä kirjaa kohtaan minulla ei ollut mitään odotuksia, nappasin sen vain sattumanvaraisesti kirjaston hyllystä. Sain kuin sainkin yllättyä positiivisesti! Hauska opas sinkkuelämään, sai paljon hyviä vinkkejä ja ahaa-elämyksiä. Täydellinen kirja omaan elämäntilanteeseen.

Klo 15:15-17:15
Varauksessa ollut Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan Suomi saapui sopivasti juuri ennen lukumaratonia, joten päätin aloittaa sen seuraavaksi. Taattua laatua Kyröltä ja Suomen itsenäisyyden ajan vuodet limittyvät hauskasti yhteen Mielensäpahoittajan omien muistelmien kanssa.

Klo 18:00-21:00
Jatkoin Mielensäpahoittajan Suomea. Note to self: Älä lue kirjaa ja katso telkkaria samaan aikaan. Jäin useampaan otteeseen tuijottelemaan Tähdet, tähdet-ohjelmaa. Ei me naisetkaan aina pystytä keskittymään moneen asiaan yhtä aikaa :D

Klo 11:30-12:30
Maratonin loppusuoralla ehdin vielä aloittamaan pitkään lukulistalla olleen Antti Tuomaisen Mies joka kuoli-kirjan. Vaikuttaa lupaavalta!

Luetut sivut yhteensä: 408

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti